搛べ惕

Sunday, February 21, 2010

aku tak tau..

ntah la..aku tak tau nak kate camne..tapi ni la yang aku rase..tadi wat keje sekolah dengan farihin pun aku banyak termenung daripada wat keje sekolah..aku tak tau ngan spe aku leh luahkan pe yang aku rase skunk..cume kat sini je aku leh luahkan sikit2..first of all, aku nak mintak maaf kat bf aku coz aku da tak sayang die cam dulu..perangai die yang suke kongkong aku wat aku jadi kurang sayang kat die even that skunk die da bagi aku sikit kebebasan tapi tu sume da tak dapat ubah perasaan aku..aku tau aku pentingkan diri sendiri..aku stres sangat..aku buntu skunk..ari tu aku de mintak putus ngan die tapi die berkeras taknak lepaskan aku walau camne pn..die ugut nak bunuh diri n die nekad sangat..aku buntu sangat2..last2 aku tak jadi putus ngan die..aku tak sanggup wat die camtu..tapi tu la..aku sakitkan ati aku sendiri demi org yang aku sayang walaupun cinta aku bukan untuk die lagi..cinta aku untuk orang lain..tapi aku tak pernah bagitau sesape pasal ni..aku taknak sape2 tau..tapi hati aku sakit pendamkan sume ni sorang2..aku nak luahkan tapi aku takut..aku takut kehilangan orang tu..aku takut sangat..biar pun aku just kawan ngan die tapi jauh kat sudut hati aku die istimewa sangat2..sume pasal die wat aku terpikat ngan die..aku sedih sangat2..air mate aku da ngalir..aku sakit..sakit sangat2..aku tak sanggup nak bagtau sume ni kat bf aku sebab aku tau takde gunenye kalau aku bagitau sekali pun..aku harap satu hari nanti aku dapat jalan nak selesaikan sume ni..
ya Allah..tolonglah hambamu ini..kuatkan hati hambamu dengan dugaan yang berat Engkau berikan..aku mohon padaMu ya Allah.. :'(

No comments:

Post a Comment