搛べ惕

Friday, February 26, 2010

ari ni ari jumaat

huhu..ari ni aku bangun lewat cket..bez sangat tido coz takde orang kacau aku..tido lam bilik abang aku ekpn..huhu..cakap pasal abang aku..sedih la plak..rindu kat die..ari tu hantar die kat PULAPOL pun aku cam nak nangis je..yela..aku rapat ngan die kan..tapi kan mase die keje kat KT aku tak rase la plak camni..ntahla..maybe coz mase keje tu die leh balik sini selalu..n maybe coz malam sebelum hantar die aku mimpi die meninggal..waaa*sobsob*..ok2..berbalik kpada topik asl aku..lpas aku bangun terus text adam..hehe..teruk aku ni..mandi pun belum g..haha..lpas tu tgk tv kjap n then pegi goreng jemput2..sebelum mandi aku makan lu..huhu

lpas aku sudah mandi gosok baju coz nak pegi kenduri..yang paling aku suke kakak aku kene blebe ngan mak aku coz taknak pegi kenduri..haha..pegi kenduri nek kete abg aku..tambah sdih aku jep..makan2 kenduri ayah aku bawak pegi jalan2 round kat rantau abang..lpas tu round sura gate jap..blik dari jalan2 aku terus on9..gduh kejap ngan adik aku coz die pn nak gune laptop men game..sampai kul 8 aku tutup..hehe..

lpas tu text adam ngan bf aku..n then suh adam kol aku..hehe..cakap ngan die..coz of aku blum mandi aku kene la stop  cakap ngan die..hehe..lpas mandi smbung jap..huhu..tapi tbe2 putus..bateri adam habis..n skunk aku tengah ym ngan adam..share2 pic die kat jengka ngan pic aku..huhu..bez2..ari yang agak hepy la..n de gak sedih..

No comments:

Post a Comment