搛べ惕

Tuesday, February 09, 2010

merentas desa..

smlm aku pegi merentas desa..semangat sgt nk pegi..ntah nape la aku ni..siap ajak kwn2 aku g..tapi hampeh btul..sume ade keje..aku pegi ngan zubaidah je la..first time latihan untuk thun ni bg aku..haha..mlas doh nak pegi ekpn..sampai sekolah dekat kul 4..ramai dah yang da sampai..duduk kat tepi dewan terbuke ngan zbaidah nampak plak si bdak pompuan 2..tak suke aku..tgk muke pun tak leh..hati mmg sakit giler r ngan dy tu walaupun aku ngan die da takde pape pn..ntahla..then, lpas 2 cg panggil wat warming-up..huhu..bdak pompuan cg lpas last skali..mule2 aku lari gak..tp tau je la kn aku ni de lelah2 cket..so xleh r lari sgt..mule2 lari ngn zbaidah..sampai kt balai polis die tggal aku sorg2..igat nk kejar die..tapi asal je aku nak kejar die pn mulelah lari..geramla..aku byk jln dpd lari..haha..sampai je kat tmpat nak pusing blik ke sekolah jmpe adam..haha..die jge kat situ..igat nk tgur..tp die 2 syok sgt ckp ngn bdak len..wat bodo je la..pastu text r die..mmg die tak nampak aku langsung r..then kat citu de kdai..stop r beli air..dhaga siot..nsib bek bawak duit..dari citu aku jalan je..kat citu aku jalan kat belakang aizat, hanif n da geng..malas nak pintas..sampai kat umah cg ariawati, hanif kacau bdak laki umo bpe ntah..haha..budak tu mengamuk hbis hanif kacau die..aku kat belakang gelak je la..haha..kcau sangat bdak 2 ekpn..kn da kne..in de same time, aku msj ngan adam..cakap nak lalu nek kete, tapi aku tak nampak pn..puas tggu..sampai kat belakang asrama aku cakap r kat adam aku xlarat sgt2..pastu die cakap nak ambik aku..tapi xkan r..6t org kte aku men tipu plak..sampai kat pagar kat padang..dan2 sampai..de orang hntar die..huhu..nak temankan aku la kononnye..huhu..smart doh henset die..kaler itam lak 2..huhu..sampai je sekolah..aku cari r zubaidah..die pn cari aku gak rupenye..lme sket lpas tu..aku suh adam blanje aku air..hehe..ngade2 la aku ni.. :)..aku xleh la tgk muke adam 2..serius semcm jek..tkut aku..lpas blik dari kedai duk kat sekolah..lpak2 ngn zubaidah..kul 6.30 blik..kul 7.30 aku tdo kjap..bgun rehat2 kjap n pegi mandi..lpas 2 bukak laptop wat keje sekolah cket..on9 kejap..kul 12 lbih bru aku tdo..pnat la siot.. :)

No comments:

Post a Comment