搛べ惕

Thursday, February 11, 2010

the real merentas desa..

hoho..merentas desa lagi..ari ni sume kawan2 aku pegi..awal aku bngun ari ni..semangat ngat nak pegi..wakaka..sampai sekolah nmpak adam..aku snyum je..adam ngan muke die yang serius tu..malu aku..lepas 2 pegi kat farihin kat dewan..nampak cg zuraini trus pegi kat die..igat nak cakap yang aku tak nak lari tapi nak tolg cg..tapi laen plak jd..aku da ptus asa da ngan farihin..n kitorang decide nak lari gak..biar r dapat no bape pun..tapi tak nak yang last r..then kumpul kat tapak perhimpunan..pastu cg suh kumpul ikut rumah masg2..aku ngan farihin terkejut raul same rumah ngan kitorg..bengang btul la..isk3..lpas 2 kitorang smbung blik niat tak nak lari..tapi sir munawar nganjing la..geram kitorg..terpaksa la kne lari gak..tapi kitorg berazam tahun depan tak nak lari gak..hehe..sebelum kitorg sume lari, aku sempat g suh adam pgang beg aku..cian la tgk die kne pgang beg aku..hehe..aku lari sme2 ngan farihin..cian la aku tgk f.farhana..die xlarat giler lari td..last2 kitorg pjuk die suh rehat kat cg..lpas 2 smbung r blik lari..da r tgah dahaga mse 2..air plak hbis..sdih2..smpai plak kat umah cg ariawati takde air gak..bru nak sedia yang bru..bengang la aku..lpas 2 kitorg lumba2 ngan aizat n alif..last2 kitorg ngalah gak..pnat doh..sampai sekolah trus cari air..n then adam panggil aku nak bagi beg aku..hehe..lpas 2 msuk klas farihin..relax2 kat citu lu..ambik pic cket..bosan duk situ trun bwah kat kawan2 yang len..lpas 2 bg hadiah..nsib aku malang giler..de bdak f3 bising giler duk sbelah aku..nak marah 6t die cakap pe lak..diam je r..lpas 2 blik..pnat giler siot..
ni pic2 td yg smpat aku ambik..haha..tp pic mse aku lari je xde..


dapat gak aku tangkap pic aizat..
perasan ke x aku ambik gmbr die ni..huhu

mustaqim..
kawan2 yang aku syg.. :)
kawan2 aku yg xde keje nak wat..men henset je..haha
spe ni??haha..sempat g ambik gmbar ngn rasydan..hehe

No comments:

Post a Comment