搛べ惕

Wednesday, February 10, 2010

today at school la..

aku pegi sekolah ngan beskal with kaki yg skit g..ari ni pegi lmbat plak..yela..bgun lewat r..pe lagi..haha..aku ni pndai kjutkan org awl tp aku bgun lewat gak..sambung tido blik ekpn..hehe..aku pegi sekolah ngan tergesa-gesa td..pnatla..da la kaki still skit..smpai sekolah bese r kne bce zikir munajat..nek tgga aku tgk r kat tgkat atas skali..nmpak la si adam 2..hehe..mlu giler aku..yela..dtg lewat kn..haha..lpas 2 bjlr addmath..ari ni bljr bab 3..aku dapat wat..hepy aku..hehe..lpas 2 pjk..adoi..dhla xpkai baju pj..kne lari 6 round padang..tapi aku wat 4 jek..ngan kaki aku yg skit ni..da r cg gabung ngan klas bdak yg mmg aku tak suke..aku tak suke mu..nasib la..kne tiap2 mggu gabung cmni..adoi..lpas 2 cg suh bdak2 yang tak pkai baju pj lawan men bola jaring..cg ni sje je nak dera kitorg kn..benci3!..tp bez gak dpat men game ni..haha..group aku mnang men ni..wee~..lpas 2 yg len pn men gak..n aku kne men skali g..da r peluh giler ek..masam la bdan aku ni..tapi nk wat cmne kn..lpas 2 mse math..mule2 klas da lawak giler..bljr universal set kt..cg bg contoh r..mustaqim jd suami, n faheyla jd isteri dy..kn klu nk jd stu family msti de anak kn..fahmi yg jd..haha..xsesuai langsung siot..fahmi 2 da la tggi..jd anak diorg..diorg 2 rendah2..tbe2 anak leh jd tggi..haha..*sori ek..bkn nak kutuk korg tp nk bgtau je..lpas 2 rehat..n then lpas rehat mse sejarah..tapi cg xde..kitorg dipanggil untuk sesi ambik gambar for majalah..geram la mse nak ambik gambar 2..something yg aku tak nak da jd..geram2..lpas habis sume 2..blik klas..bdak2 laki wat takut ke kimie ngn kumbang..bertepik kimie..sume gelak..roy ngn amzar nampak kimie kene ngusik trus lari..diorg pn tkut gak..aku sbnrnye tak penah jumpe laki cm2 seumur idup aku..huhu..then borak2 r lam klas..wat keje bahasa jepun rozie..wat rajin plak aku..yg aku xsiap g..hehe..mse blik aku lpak dlu ngn farihin n rozie kat wakaf..huhu..nampak la si raul blik..die blik jalan kaki je..umah die dekat je rupenye..kitorg punye keje la 2 g intai die katne umah die..haha..lpas 2 aku blik..

No comments:

Post a Comment