搛べ惕

Sunday, February 21, 2010

tOday..

ari ni kul 6 aku bangun..cam bese aku akan kejutkan adam..tapi ari ni aku text ngan miskol die tak balas2 pun..aku tunggu gak r..tapi still no answer..sedih aku..pegi sekolah cam bese r..sampai sekolah masuk kelas pastu rozie pn cakap2 ngan aku..die cakap ramai tanye aku nape aku tak pegi sekolah..haha..nak2 roy coz die de mintak aku tolong die..haha..mule2 belajar bi..tulisan aku hancus la salin nota..geram wase..tapi biar r..lepas tu mase addmath..belajar addmath td ok r jugak..paham la..lepas tu pe lagi..rehat la..hehe..aku ngan rozie pegi rehat kat kantin..mase aku beli air nampak r adam..kebetulan de ex die beli air gak kat situ..die angkat kening kat aku..nak taknak aku senyum r..sedih aku tak habis gi ekpn pasal pagi tadi..huhu..lepas tu teman rozie g hantar buku mm kat bilik cg yusnizam..die punye pnakutnye tak berani nak g hantar..aku plak yang kne masuk dlu..cg tu bukan men baik g..takut sangat kne marah or denda..yela..cg tu kan cg disiplin gak..naik klas lepak2 ngan farihin..habis rehat g makmal bio..ari ni cg nak wat experiment..bez gak wat experiment ari ni..kitorang wat experiment telur..nak tunggu bukan men lame g..nak kne tunggu sampai lapisan tinggal selaput je..kumpulan kitorg kacau2 r telur 2 gune boiling tube..tbe2 mnde yang kitorg taknak jadi da jadi..secret2..haha..dari lpas rehat sampai kul 1.30 kitorg duk lam makmal tu..telur punye psal..last2 cg suh sambung esk je..pnat2..lpas tu blik r..mase nak blik aku nampak adam..aku cam tadi r still sedih g..tengok taknak tengok je die..sampai umah aku text adam..aku tanye r die nape tak balas pagi tadi..rupe2nye henset jatuh katil..isk3..ganas ngat ekpn tido..haha..mesej2 kitorg pn stop g2 je..lpas tu aku pegi sekolah wat keje sekolah ngan farihin..wat kat dalam klas..aizat, izhar, mustaqim ngan fahmi pun de gak..tapi diorg duk klas sebelah r..huhu..mule2 kitorg tak tau gak yang fahmi de sebelah..kitorg pun lalu la..tengok2 die de..aku tersedak..sakit tekak2 aku duk batuk2..huhu..pastu g klas adam..selongkar cket meja die..hehe..tengok2 r barang2 die..waaa...lawanye tulisan die aku tengok..lagi cantik dari tulisan aku..jeles ni..cam tuan die yang comel..haha..lpas tu balik coz tengok langit pun da gelap..malam aku pegi klas tuisyen addmath..bez gak belajar..paham r pe yang die ngajar..huhu..jari aku da pnat la nak tulisan panjang2..nak story2 g banyak g gak..huhu..k la..papai..nite2.. :)

No comments:

Post a Comment