搛べ惕

Monday, March 01, 2010

28 februari 2010

yeah..ari ni aku kjutkan adam tanpa dibalas..takde kedit..ari aku pegi jalan2 round terengganu..haha..but first kat sekolah kene duk kat assembly dulu..nasib bek la aku tak duk lame kat situ..ade perasmian mggu dakwah..haha..padan la muke diorg tu..pukul 8.30 lebih kurang la..pegi dewan ismail manaf de pendaftaran n taklimat cket..huhu..mase taklimat..kitorang dibgtau yang kitorg akan pegi kat noor arfa batek..adoi..awal2 taknak cakap..last2 camni baru bagitau..kalau tahu camni aku mntak duit lebih..bru syok g sane..haha

mase dalam bas aku duk kat baris 3 dari belakang..huhu..nasib bek pompuan tu tak duk sebelah aku..kalau tak memang bengang la aku..otw pegi sane kitorg sume pakat2 dengar lagu..bluetooth lagu la..aku ngan farihin pelik ngan perangai zul..bek semacam jek..die bagi kitorang dengar lagu la..kelakar giler lagu tu..huhu..dalam bas bez giler..akak form 6 sporting sangat..memang happening la..sampai je kat noor arfa batik pegi kat bahagian diorg bagi taklimat cket2 pasal batik ni, alat2 sume..de tu wat name gune kaca..mahal giler siot..duit da la tak cukup..waaa..huhu..

lpas tu amal ngn amiraliza ajak aku pegi naik atas tengok pe yang ade..huhu..kitorg satu kumpulan kan..masuk2 tengok baju..cantik giler la..kalau aku banyak duit memang sah aku beli..haha..mule2 kump aku je yang masuk situ..lame2 makin ramai n ramai..huhu..mase ramai2 aku pilih2 cincin ngan farihin..mase tu zul pun de..farihin mintak ngan zul suh beli cincin tuk die..tapi zul kate kene kapel ngan die dulu baru die belikan..haha..gatal zul ni..isk2..last2 farihin suh beli kerongsang..comel gak..aku pun dapat gak..hehe..tanpa di mintak ok..huhu..

lpas pada tu otw balik dungun nak pegi teluk bidara plak..huhu..mse dalam bas cam bese r..dengar lagu..bluetooth lagu..aku mintak henset fahmi n farihin mntak henset mustaqim..huhu..terkekut aku tengok lagu2 mus..banyak lagu korea n japan..minat jgak die ek ngan sume tu..huhu..sampai je teluk bidara kitorang lunch..kat pantai ade free show..haha..tapi aku tak pandang lame r..wat tambah dose jek..huhu..first game kitorg men kotak beracun..bez la jgak..second men puzzle..kene cari puzzle kat dalam pasir tengah panas lak tu..huhu..third game men pe ntah..cam perang2 gitu gune belon..yang ke-4 lak men selamatkan belon masing2..kump aku dapat selamatkan 3/4..huhu..aku lelah2 pun dapat selamatkan belon aku..hehe..last game kitorg men jalinan kasih..pelikan name game ni..6t aku tunjuk gambar game ni..n aku terang r cket2..huhu..

lpas bagi2 hadiah n upacara penutup kitorg balik..sume hepy sangat walaupun penat giler mase tu..huhu..sampai sekolah dalam pkul 3 lebih..huhu..

p/s : 6t aku upload pic entry bru..n klu leh video pun..huhu..

No comments:

Post a Comment