君と僕

Friday, March 26, 2010

bile rase nak blogging

sebenarnye aku malas ni blogging malam ni..harapkan ade cite bez je..ye ke bez..aku tak rase pun..macam bese je cite tu..haha..btw..aku  malas nak datang sekolah ari ni..tapi sebab kawan2 aku n whatever aku gagahkan diri nak pegi sekolah.. -.- sampai je kat sekolah terus pegi bilik alamanda with farihin..oppsss..tukar2..dewan ismail manaf..duk situ dengar tazkirah sikit..n then pegi english room..ari ni teacher bagi tugasan wat satu story berdasarkan 2 gambar..ikut r gambar pe pun..asalkan kitorang dapat kaitkan the both pic..interesting jugak la pe yang kitorang wat ni..hehe..mase nak balik kelas tu aku sempat lagi pegi kelas adam nak check beg die ade tak..lagipun mase tu diorang takde lam kelas..huhulepas tu belajar rumusan bm..bez sangat la jugak..haha..rumusan aku da nampak improvement sikit.. :D..

mase rehat aku naik atas nak bagi kek untuk adam..huhu..malu aku..kawan2 die tengok je..malas nak cite banyak..lepas tu aku pegi kantin..masuk kelas aku tengok bekas aku da ade bawah meja..what's so fast are u..mase mm cikgu kan takde..aku ape lagi siapkan kerja fizik la..subjek fizik memang aku agak blur la..hancus..haha..pastu si busybody ni panggil aku..die story2 la pasal adam yang hantar bekas aku tu..dalam hati aku cakap 'napela die yang ambik'..adoyai..da la cakap adam tu pakwe aku..haish..mengarut je la budak ni sorang..kul 1.30 kitorang turun bawah ngar taklimat oleh our lovely principle, Md Zain bin Muda..agaga..mase dengar tu aku borak2 la ngan farihin..die cakap adam cari aku nano tadi..sebab die makan gula-gula nano..haha..gurau2..aku takde lam kelas ekpn..ade kantin..cian plak aku dengar..hehe..n then aku pegi bilik kh coz cg suh duk situ..

lame sikit balik kelas la..pandang atas kat koridor ade adam n the gang..wat selambe je la..duk borak2 kejap..n then balik..kuar pagar nampak rozie..borak2 ngan die dulu..oleh sebab aku da berpeluh ni..aku bla la..pegi balik..sampai rumah duk lam bilik ambik angin..panas la siot..haha..pegi tengok tv..n wat la pe je yang aku suke..janji dapat ilangkan bosan aku like now.. :]

*,pɐu, nɯɐʞ npuıɹ ɥɐlıqɐu

No comments:

Post a Comment