搛べ惕

Monday, March 01, 2010

di sekitar sekolah..

pe punye title la aku bagi..takde idea sebenarnye..haha..pagi seperti bese..korang tau kan pe yang aku akan wat..tapi ari ni pagi2 aku da ketawa..adam la wat lawak..start dari aku gak..hehe..sampai sekolah aku tengok die da lame sampai..sedih yang amat..da la semalam pandang aku pun tak*sobsob*..roziana tak datang sekolah ari ni..geram aku..isk..awl pagi lagi da pegi lab fizik beratur kat sane..coz ni pesanan dari cg..n cg puji klas kitorg..*bangga rase*..hehe..mase sej cg elias cite psal agama ngan budaya..huhu..macam2 die cite..yang paling kitorg tak tahan nak suke cg citer pasal hospital..nape hospital gune katil besi..haha..cg cakap mase nak beranak senang..nanti gune jatil kayu reput aku tu..leh patah..huhu..,ase pai ustazah takde..so kitorg sume rehat awl la..lpak2 ngan farihiin kat bangku dekat ngan blok kitorg..mase kul 11 aku duk kat balkoni ujung blok..saje je.duk situ..kul 11.20 adam pun lalu la kat kaki lima tu ngan kawan2 die..die pandang aku camtu je..aku rase cam nak nangis je..nasib bek eyla ade kat situ..aku pun masuk kelas..mase kimia cg takde jgak..mase bio pegi bilik ppsmi..sementara tunggu cg klas aku lpak2 la..n mse tu de adam n da gang..die tak nampak aku pun..aku jadi lagi sedih r..hbis klas aku dengan cepatnye balik klas..ajak farihin pegi truskan projek kitorg..akhirnye berjaya..hehe..

p/s : ari ni bdak baru masuk klas aku dari mrsm baru pahat..name die kusyairi(tak tau betul tak eja)..

No comments:

Post a Comment