搛べ惕

Saturday, March 27, 2010

english programme

im tired right now..but im still online..hehehe..i already take bath okay..dont worry..ngee~..semalam ngan hari ni aku pegi satu kem bi kat sekolah aku la..tapi budak2 sekolah lain pun ade..coz bukan cikgu2 aku yang jadi fasilitator..tapi dari pulau pinang..diorang pensyarah maybe..tak pasti..kem ni memang interesting sangat la..rugi la sape2 yang tak pegi tu..berbaloi la aku bayar rm** untuk pegi kem ni..kitorang sume hope next time this programme will be organising again..hehe..

fasi2 sekalian ngajar kitorang macam2 keyword nak mudah ingat bile nak bina ayat dalam esei nanti..budak2 form 4 just 3 orang yang masuk kem ni..tapi kitorang la yang special..haha..ade sorang fasi tu nak post kan note or some work for us..boleh la aku improve kan english aku lagi..hehe..ni pun gara-gara aku gak..die ade tanye aku tadi pasal result upsr ngan pmr aku..aku kan dapat B dalam both exam ni..haha..die cam terkejut..ntahla..nak explain pe die rase pun aku tak tau..so i will get the work soon..hehe..hanye menanti..ku menanti kerja tu kan datang padaku..wei nabilah...tak yah nyanyi r..suare ko tak sedap..orang pun tak nak dengar..da la wat rosak lagu orang..so stop it..dah2..back to main topic ok..

tadi mase pagi..diorang wat game yang dibagi name 'play station'..suh jawab soalan ape2 je la pasal dunia ni..kire cam belajar geografi ngan sejarah la ni..work in group la..kene pandai fikir la nak jawab soalan2 tu..bukan senang tau..mende yang memang kita tak tau la..kalau jawab sorang2 confirm fail..haha..tapi de gak sikit senang je..nak ingat balik pe yang kitorang belajar for this two day..diorang panggil leader setiap group..n tanye la diorang pasal sume tu..tak ingat nasib r..n sume yang kitorang wat ni dikire markah tau..diorang sedia hadiah..haha..best spekear pun dapat hadiah..bez tau kem ni..group aku dapat tne second prize tau..auww..bangge rase..ngade goh aku..hehe..n u know what..die bagi duit kalau kite dapat jawab soalan yang diorang bagi..susah memang susah..tapi diorang bagi la klu sikit..bkn rm10 je..rm50 tu babe..giler..sape taknak kan..tapi tu la sorang pun tak dapat..sorang akak tu ngaris2 nak dapat..sikit je lagi nak betul..tapi nak wat camne..takde rezeki kan..

that all my story at the programme..hehe..mende au aku galok2 g tulis english ari ni..ngade la..haha..

p/s : hope my essay have a lot of improvement..pray for me okay ;)
       ngee~

No comments:

Post a Comment