搛べ惕

Thursday, March 04, 2010

hari yang indah

haish..indah ke hidup aku ari ni??haha..mase pagi memang indah kot..ari ni kan cuti..so bese aku ngan adam takde la sesi kejut-mengejut ni..tapi hari ni len sikit..kul 6.40 die text aku..haha..die suh aku bangun..tapi memang aku da bangun pun..kitorang text sampai kul 7.40..lebih kurang sejam la..ari ni die nak pegi KT umah tok die..aku pun nak ikut gak..bosan la duk kat umah ni..asyik wat keje same jek..tapi takkan la aku nak pegi plak..orang tak ajak n family die pun bukan kenal aku sangat..haish..kalau kenal pun aku tak muat nak duduk dalam kereta tu..family die besar la jugak..n kebanyakkan da besar blake..hehe..

lepas dari tu aku sambung tido balik..aku bangun kul 10 lebih la..bagi aku tu agak awal..haha..mandi2 lepas tu tengok tv..nak on9 adik aku plak yang men..adoi..sebenarnye mak aku marah aku on9 ari ni..yela..tiap2 ari mesti ngadap laptop ni..tapi ni degil gak nak pn9..haha..dosa punye anak..n skunk aku tengah on9..tapi tak tau nak wat pe ni..bosan duk wat mende same..ade tak mende2 yang interesting yang leh aku wat???

No comments:

Post a Comment