搛べ惕

Tuesday, March 02, 2010

nothing..

ari ni tak banyak yang bez..tapi ade jgak la..lepas assembly pagi tadi aku kene tunggu..adam pun de gak mase tu..de sekali tu aku pandang r die..pastu die pun same2 pandang..aku pun tak tau nape..rase plik je..maybe sebab aku tak bese kalau laki pandang je kat aku..huhu..lepas tu mase fizik..ari ni masuk nak kate lambat takde la sangat..huhu..ari ni cg sapawi malu sangat2..cg ingat mase fizik waktu pertama..padahal waktu kedua..die da siap marah2 kitorang g coz masuk lewat..cian kat cg..padahal mase kitorang masuk tu baru je mule mase die..huhu..

ari ni first time kelas aku belajar bm untuk form 4 punye..coz selama ni cg dalam pantang g..ari ni pengenalan je baru..tak start belajar g..huhu..lpas tu rehat..ari ni rehat beli kat koop coz rozie nak beli air 100plus..hahaha..mase mm cg takde..nape la minggu ni cg de yang tak masuk..jarang betul camni..huhu..lepas tu belajar kimia..ari belajar pening kepala cket..tapi alhamdulillah la aku da mule paham sikit2..hehe..sebelum mule belajar kimia aku ngan rozie balik kelas kejap ambik barang..kejap lepas tu si raul pun datang..terkejut aku..huhu..mase nak pegi lab balik sempat g aku tanye die..hehe..

n then aku pun balik..petang aku ade latihan olahraga..sebelum pegi tu aku pegi pam tayar kat petronas..mase aku pam tu..de la sekumpulan budak laki datang nak pam tayar gak..n u know what??..raul antara budak2 laki tu..terkejut aku..pegi olahraga taknak*kutuk orang plak aku ni*..mase latihan aku tak wat pe2 pun..just duk saje2..tapi cg suh aku masuk lompat jauh..ntah boleh ke tak aku men..harapkan takde orang yang masuk tu..kalau tak memang aku tak kene r..huhu..lepas tu lepak2 kat orang men lompat tinggi ngan nisa..dalam kul 6 aku balik..jalan kaki ngan nisa sampai umah..umm..penatla aku ari ni..lenguh bahu rase skunk ek..huhu..aku tengah tunggu orang tu mesej aku ni..tak balas2 dari tadi..tido da kot agaknye..huhu..k la..nite2.. :D

No comments:

Post a Comment