搛べ惕

Tuesday, March 16, 2010

reunion SK BATU 48

15/03/2010

aku pegi reunion kat kfc..special untuk budak2 6 cempaka 2006..alahai..aku rindu korang sume..tapi sayang la..13 org je datang termasuk aku..sume pompuan..laki habuk pun takde..aku tumpang mierah pegi sane..hehe..kul 4.30 aku, syidah ngan mierah da sampai..yang lain tak datang g except fatini, liyana ngan syafiqah..hehehe..duk tunggu orang la kat luar kfc tu..panas la..duk cakap2..norida ngan munirah pun sampai..miss diorang sangat2..azzahrawani ngan alia pun datang jgak..oleh sebab kitorang kepanasan duk kat luar..masuk la dalam..sambil tunggu syazwana n nurul nabilah sampai..kul 5.30 baru kitorang makan..sambil makan bual2..aku la orang paling senyap kat situ..aku tak tau nak cakap ape..just mintak ni fon orang je r..tangkap2 pic cket wat kenangan..huhu..kul 6.30 baru balik..penatla..




16/03/2010

ari ni aku pegi reunion kat pantai depan mayang sari..eheh..salah2..tepi mayang sari..haha..kul 2 lebih aku da sampai..aku la girl yang first skali sampai..malu weh..da la mase tu ramai budak laki da sampai..aku aku terkejut..haziq pun ade..aku fikir kejap..pastu die pun cakap die pun tak pernah nampak aku sk batu 48..haha..satu sekolah tapi tak tau pun..tadi la baru aku tau..umm..nasib bek la tak lame lepas tu norida ngan izyan(iz) datang..tolong2 aku wat air..budak2 laki g wat bara api nak bbq..tapi tak jadi2 gak eh..lepas dari tu ramai la yang datang..yang datang ari ni 20 lebih r..kire ok r..sementara tunggu nak bakar ayam..aku ngan yang lain pegi pantai..dari jauh nampak 2 orang datang arah kami..aku merenung kepada diorang..haha..i see them..munirah ngan nik..aku macam terexcited..aku pun lari2 anak kat nik..miss nik damn much..huhu..cakap2 pastu naik atas..lepak2 kat atas..snap2 pic..huhu..kitorang mule bakar ayam dalam kul 4 kot kitorang baru bakar ayam..huhu..azzah pun ade datang gak..aku rindu gak kat die..kitorang best friend 4ever dulu kan..huhu..lepak2 ngan nik n nor..g duk tepi pantai main air..takde keje nak wat betul la kitorang ni..aku, nik ngan nor asyik bertiga je..tak bape campur ngan budak2 lain..ntahla..duk galok2..cakap2 pasal sekolah..haha..n u know what??qusyairi pun datang..afif duk bising2 panggil name aku eri nk mintak no ngan nak ambik gambar..aku wat tak layan je..hehe..malas care ek..

kul bape ntah baru dapat makan..aku ngan 2 orang tu je r makan bersame..kitorang la yang mule2 rasmi..haha..nor punye pasal la ni..lapar sangat..aku ngan nik join je r..sudah makan g tengok budak2 laki bakar sotong..diorang wat lawak la..bez gak ek kawan ngan diorang sume..happening je..bising ngan suare2 diorang kat pantai tu..lame gak lepas tu shiro pun datang..die nek beskal..huhu..pastu norida ajak budak2 pompuan ambik gambar..nak suh shiro ambik gambar..tapi die jawab die tak reti ambik gambar ek..haha..lepas tu ambik gambar ramai2..budak2 laki banyak songel la..malu la ape la..macam2..tapi dapat gak r last2 ambik gambar ngan sume sebelum balik..huhu..kul 6.30 baru balik..

p/s : aku rindu this moment..nak wat plak rase..rindu diorang sume la..rase xnak pisah je tadi tu..umm..nanti aku upload gambar ni ek..huhu..

No comments:

Post a Comment