搛べ惕

Wednesday, March 24, 2010

satu minggu yang bosan

grrrr...asal la minggu ni aku rase bosan giler..pegi sekolah macam tak belajar je minggu ni..just 2 3 subjek yang belajar..da la exam da dekat ni..kan tak pasal plak aku fail..haha..cikgu ramai sangat busy minggu ni..ngan sukan la..lawatan la..n whatever..umm..pe la aku ni..time belajar malas plak..bile camni baru menyesal..takpe..aku belajar kat rumah je la..minggu ni aku agak rajin sikit sebab da banyak homework, nota etc yang aku tangguh..tu lah..mase cikgu suh buat taknak buat..main je banyak..kan da susah..korang jangan jadi macam aku ni..pemalas..tapi tak la sampai satu habuk tak buat..hehehe..

semalam akhirnye aku dapat jugak buat satu kek coklat..yeah..aku nak bawak untuk kawan-kawan aku n adam la..hehe..aku da janji ngan die dulu nak suh die rase kek yang aku wat..hu~..bakpela asal aku wat kek coklat je mesti hancur punye..idk..story story sikit pasal sekolah aku ari ni..macam yang aku cakap la..macam tak belajar je..addmath ngan bm je yang belajar..okla tu..mase pjk cikgu kan takde..so aku ngan rozie pegi pusat akses..wat keje sikit..aku online kejap..saje je..cikgu takde mase tu dalam tu..habis mase pjk disusuli ngan mase mm..oleh sebab tu mase rehat menengah bawah..kitorang ape lagi..pegi rehat la jugak..rezeki jangan ditolak betul tak??haha..makan makan..aku pun ajak la rozie duk kat koridor hujung blok kitorang..aku nak bagi kek kat adam la..tunggu punye tunggu die tak turun pun..ntah la..maybe die rehat awal kot ari ni..aku da putus asa nak tunggu pegi masuk kelas..habiskan mase rehat ngan sej lam kelas..borak2 sambil dengar lagu..tumpang dengar je..aku tak bawak fon pun..tak berani aku..haha..

duk borak2 rozie perasan something yang tak kene with her shoe..rabak..tapak kasut tu da terbukak sikit..tak tau kenape..pastu ade besi lagi..tak tau datang dari mane..lepas tu die ajak la pegi tandas..aku tergelak sakan la..jahat punye kawan la aku ni..huhu..mase bm belajar komsas..bez gak..n aku kene siapkan nota tu dalam mase 2 minggu mulai minggu depan..insyaallah aku boleh wat..balik sekolah otw nak pegi pejabat..nampak adam..aku ingat nak bagi kek tu..tapi too far la nak pegi..cian kat rozie lagi..takpelah..esok ade lagi..tak pun minggu depan..hehehe..balik umah aku dengar lagu n wat homework...minggu ni azam aku nak siapkan sume homework n whatever yang tertangguh..caiyok..caiyok ila..u know u can to it right..maybe aku tak berape online la..kejap2 tu boleh la..k la..da lewat ni..aku nak out dulu..nanti aku blogging la lagi kalau aku rajin..huhu.. da~

entry aku ni da lari tajuk da..ape da..hahaha.. :)

No comments:

Post a Comment