搛べ惕

Tuesday, March 23, 2010

sepanjang dua hari :D

ISNIN
ari ni aku mengagahkan diri untuk pegi sekolah..ari ahad da tak pegi..hehe..pagi aku macam bese..takde beza pun..cume ari ni awal sikit..nak gosok baju dulu..hehe..pegi sekolah macam bese je la..mane la ade perubahan..dari dulu sampai skunk tu la rutin harian kami..huhu..mule2 belajar fizik..boleh la masuk sikit..lepas tu mase sejarah..cikgu takde..duk r borak2..kelas pai aku dengar tak dengar pe yang ustazah ngajar..teruk aku..duk borak2 ngan rozie..ade jugak budak2 laen g tido..hahaha..ari ni pegi rehat kat kantin..aku tak makan pun..bukan diet..saje je..hehe..nampak adam aku senyum je la.. :D..nothing interesting la semalam kat sekolah..huhu..just aku terkejut kenape la si khairul nizam tu boleh ade kat sekolah aku..xtau pe die wat datang iz..mase balik pegi petronas ngan zubaidah..lame sikit adela 2 orang laki nek moto..aku pun pandangla belakang..tapi aku tak nampak pun laki yang duk belakang..pastu die pun tanye "mane satu nabilah?"..dalam hati aku cakap macam manelah mamat ni boleh tau name aku..aku pusing sekali g tengok2 khairul..duk sengih2..pastu die g sebut name ilman kat aku..adoyai..aku takde pe2 la ngan ilman tu..just kawan..tak lebih dari tu la..petang tu pegi study ngan farihin..habis study maen buai..hehe..lame sikit datang cikgu norliza pun datang..kitorang jadi baby sister ari ni..duk layan anak cikgu men buai..huhu..
you know what??i know something..tapi aku malas r nak cite..wat sakit hati je..biar je la..tak gune gak..hehe..bolok goh aku ni..ngee~

SELASA
aku malas nak g sekolah sebenarnye ari ni..ingatkan sebab belajar je..huhu..ari ingat takde assembly coz pengawas kan ade kem..tapi tetap ade jugak..ni yang malas ni..haha..cume assembly ari ni laen sikit je r..huhu..ari ni belajar cam tak belajar pun..fizik cikgu tak masuk pun..just tinggal kerja sikit..bm belajar tatabahasa..bez jgak..mm cikgu pun takde..alahai..tak nez betul..cikgu busy la kot.. :'(..mase kimia belajar cam bese..belajar mende baru..agak memeningkan kepale gue..ala..belasah je la..haha..aku jahat ari ni..balik lambat sikit..mod kurang ok ekpn..kul 2.30 baru balik..farihin cakap aku suke kat adam..what??..mane de..adoi..tak pun la..aku sayang die sbg abg je..cam die sayang aku sebagai adik..balik terus makan nasi..lapar kot aku ari ni..tapi rehat tadi da belasah roti 2..kuat makan la..kate nak diet..haha..skunk aku tengah online la..tengah rezak ek..facebook aku tak leh nak bukak ek..arrgghhhhh!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment