搛べ惕

Tuesday, March 30, 2010

terkena..

tadi aku chat ngan adam..adoyai..aku terkena la plak ngan die..aku bukan men sungguh la ni try pe yang die suruh aku wat..last2 aku terkena..tapi die cakap die tak bace pun pe yang aku wat tu..alhamdulillah la..

takut giler tau tak kalau die bace..habis la aku kalau die bace..memang malu la muke aku..mende sensitif tu..sume orang tak tahu pun pasal tu..nasib bek die tak bukak..ni sayang adam ni..hehe..lega rase tau..so sesape yang terkena tu nasib korang la ye..haha :]

No comments:

Post a Comment