搛べ惕

Monday, April 19, 2010

3 days to go

2 hari tak blogging..busy cket..nak wat camne..jadual padat..blog pun da berhabuk..*fuh.fuh..sapu2 habuk*..

berbalik kat topik asal..tinggal 3 hari lagi untuk pesta SEM sekolah aku..macam2 nak pegi prepare ni.. da takde mase nak men2 ni..alahai..penat lagi la kitorang minggu ni..sabar2..

group aku ade penambahan ahli..haha..nino ngan mierah nak join..kitorang tak kisah la sangat..so skunk daripada 4 orang da jadi 6..makin ramai..tapi tu la..lagi ramai lagi bez au..banyak idea leh kongsi..

hope kitorang dapat siapkan sume dalam mase yang memang suntuk sangat2 la ni..dah la aku ade latihan chess ni..malas la nak pegi.. lagi bagus aku pegi siapkan sem tau..tapi nak wat camne..kene marah saje je aku nanti kan..ngan kelas bahase jepun tu lagi..adoyai..penat2.. benci tau!

No comments:

Post a Comment