搛べ惕

Monday, April 05, 2010

alhamdulillah

amin..aku bersyukur sangat sangat sebab aku da dapat idea untuk SEM tu..ni semua sebab adam la..die yang bagi idea ni untuk aku..hehe..idea tu memang senang la jugak gak..camne lah aku tak leh terfikir sume tu..ntahla..aku  just dapat ucap thanks je kat die..aku tak tau nak cakap pe la kat die..tu je yang mampu aku cakap..

kalau takde die tolong aku, sampai skunk ni la aku akan gune idea yang simple tu..tapi okey la jugak gak..idea tu interesting..group aku pun da setuju..tapi bile dapat idea ni..terus aku tukar..hehe..hope ape yang kitorang wat ni berjaya la..even nanti kitorang tak menang..tapi sape yang tak nak menang kan.kan..hehe


skunk ni aku tengah fikir nak dapat kan barang2 tu dari mane..hope dapat siapkan dalam minggu ni jugak la..n siap sedia nak present minggu depan..doakan kitorang berjaya nanti ye..

*credit to adam my lovely brother.. :)

No comments:

Post a Comment