搛べ惕

Thursday, April 08, 2010

anugerah intan gemilang

hari ni AIG kat sekolah aku..hari yang memang bosan bagi aku la..tiap2 tahun tempat aku mesti duk kat kuar je..nak gak sekali duk kat dalam dewan tu..tapi tu la..bosan la..kene dengar ucapan yang panjang lebar..huhu..tapi hari ni aku just habiskan mase aku kat dalam kelas..sebab aku nak bincang pasal projek sem ngan kawan2..nak tengok video gak..so terpakse la aku bawak laptop aku..nasib bek internet ade..kalau tak..tak leh la nak tengok..sambil2 tu wat keje len gak..haha..

tadi masuk je kawasan sekolah..aku da dapat senyuman adam..haha..bese la tu kan..ari ni aku just lepak ngan yunie, zirah, nabilah ab, eyla n sape name sorang lagi..aku tak tau la..hehe..dalam kul 9.30 aku pegi kantin ngan koop..lapar la kan..mase balik..fendi wat tak betul die duk nyanyi..die nyanyi kan yuni..huhu..kelakar la..sebut adinda2..isk3..naik atas kelas duk lepak2 lagi..si fendi pun tumpang sekaki r..huhu..ade die sorang pun da cukup wat sakit ati..bukan marah ke pe..die tu banyak loyar buruk la..isk3..aku yang memang da geram ngan die..last2 g sepak kaki die..biar slow pun..haha..

habiss je AIG..budak yang dapat anugerah naik la kelas..i meet luqman..aku macam ntah la..die len la bagi aku..bagi aku la..die nampak cam lagi smart lagi dulu la..haha..sempat gak men mata ngan die..bese r tu..memang perangai da camtu kan..korang jangan salah paham plak..men pandang2 je..saje je..umm..aku pun jumpa aswadi..die len la..makkin smart aku tengok la..knape la budak2 yang pegi tu datang sini nampak len ek..huhu..i meet muhsin too..my bro..mase sambil2 tolong cikgu kat dewan terbuka..aku men laptop r..cakap2 ngan muhsin..duk men mp3 die..huhu..sekali sekala kan..lewat gak aku balik hari ni..orang len da lame blik bru aku nak balik..isk3..

tu je story aku untuk hari ni..moral of da story aku pun tak tahu..haha..

No comments:

Post a Comment