搛べ惕

Friday, April 30, 2010

cute cat

lame aku tak maen kucing ni..busy selalu je..huhu..semalam aku, adik aku ngan ny dad pegi ambik kucing kat umah kawan my dad..orang nak bagi kite ambik je la kan..geramnye aku tengok..rase nak kenyek2 je..harapkan die kecik je lagi..

oh ye..aku panggil die kecek sebab die la yang terkecik sekali n yang bongsu dalam adik beradik die..cerdik betul la..semalam die meow2 je..ajak orang maen ngan die..skunk da makin aktif sikit..n die nampak cam da leh biase kn diri kan umah aku..huhu

kecik tengah tengok semut jalan2.. :D

"da dekat ni..standby nak tangkap je..muke kene selambe.."

"alahai..semut tu naik atas la plak..ni malas nak bangun ni..tengok je la"

mata kecik bulat..comel sangat2..da la bulu lebat giler..bez giler maen n pegang die..huhu

No comments:

Post a Comment