搛べ惕

Saturday, April 17, 2010

lebih baik duk rumah drpd pegi sekolah

fuh!! penat..

ari ni semangat giler aku pegi sekolah..bawak buku banyak plak tu..alih2 satu habuk pun tak belajar..wat lelah aku je pikul buku banyak2..kalau tau gini baek aku bawak keje sekolah..lagi bagus kan..huhu..

semek sorang tu plak tak datang..haish..nak marah ni..sabar je la..ari ni aku lepak2 ngan awok2 mira, kiemi n da geng lor..tolong2 diorang siapkan keje2 hias kelas yang disuruh oleh teacher norasliza*ayat skema*..huhu..bez jugak la kan..diorang ok la sebenarnye..sebab tu la orang cakap jangan nak tafsir orang dari luaran je..walaupun perangai die camtu..tapi bagi aku la..okey pe..tu terpulang kat korang la.. :D

mase rehat aku tengok rasydan n da geng..ngan budak2 kelas aku duk siap kan pagar..cg roslina suh kan..huhu..aku just tengok dari atas..malas r nyibuk kat bawah tu..bukan aku wat keje pun..huhu..cian plak aku tengok si rasydan tu..die sorang je wat keje tangan luke..nasib bek sikit je..bese r..name pun men buluh kan..hehe..

tadi r..de sorang mamat tu budak fom 6 tanye name aku..lupe plak nak tanye name die..haha..malu giler aku tadi..pastu panggil2 aku lagi..interview aku ngan kawan2 die dari atas..aku duk bawah..huhu..pastu mase balik panggil aku lagi..tak tahu bakpe...haish...teringin nak tau ni bakpe..huhu..takpe la..orang nak kenal ngan kite..tak kan nak sombong plak..mak aku pun pesan..kawan je la ngan sesape pun..tapi be careful jugak la kan.. :D

cian plak aku tengok kawan aku sorang ni..akak die jahat la..die tepon suh papa die ambik tapi akak die suh balik jalan kaki..sebab umah die kan dekat je..tapi cian r..panas camtu..pastu kaki die plak lenguh nak jalan..da la 3 kali die tepon..sape tak rezak kan..kalau kene kat aku pun memang sah2 aku ngamuk..last2, die tak tahan die balik jalan kaki je..isk3..ape punye akak..tak kecian kan adik langsung..huhu..

No comments:

Post a Comment