搛べ惕

Wednesday, April 28, 2010

macam2 ade.

kalau ikut kan hati memang hari ni aku tak datang sekolah r..tapi kawan aku sorang ni suruh aku pegi..so aku menggagahkan diri la pegi sekolah..tapi bile aku sampai je sekolah tadi..tengok2 die yang takde..ni nak ngamuk ni..ntah ape alasan die plak tak datang sekolah ari ni..haish..siap esok aku keje kan..hehe..jahat aku..time aku takpe lak..ngee~

datang sekolah tadi aku rase len macam ngan diri aku..mase pjk lepas tolong cg pegi la tandas..haha..aku da agak..so pegi la koop kan..lepas beli2 tu..rasydan ngan saiful pun datang la nak beli kertas kajang..aku ngan farihin gelak..yela kan..macam tak pernah beli kertas kajang yang da peket jadi buku kan..ntahla..huhu..mase tu aku malu giler gak..yela kan..korang paham2 je la..nasib bek tak sempat bagi lagi..kalau tak bocor rahsia aku..hehe..mase nak balik tu aku jalan belakang diorang..da seminggu lebih agaknye la aku tengok rasydan da tukar seluar baru..baru la elok sikit kan..huhu..

mase bm plak kan bentang dalam bilik ppsmi..so budak2 ni pun bentangla..ntah pape kimie ni..ade ke die sebut2 name azahar kat aku..tetibe je..kejut aku..adoyai..haha..mase faeizuan bentang kan..die memang dari awal g duk geli sane sini..ade mende lam baju die la..so, die pun pegi la kuar nak tengok pe dalam baju die tu..then die pun masuk..die cakap CICAK..budak2 ni sume duk eee..geli wei..cicak masuk lam baju..da la mende tu lembik2 je..kalau aku sah duk jerit..

tadi aku balik ikut jalan len..duk syok2 naik beskal ni..sekor babi hutan lalu..terkejut aku..first time jumpe mase gini..ntah datang dari mane nak kemana..haha..nasib bek mase tu aku duk jauh dari mende tu..kalau tak alamak aku accident la jawabnye..huhu..tadi aku ade la bace blog ni..aku memang setuju giler ngan pe yang die cakap..100 peratus r setuju..betul pe yang die cakap tu..ramai yang tak puas hati ngan orang tu..nak dengar die je 24 jam..haish..malas nak ngumpat banyak..da~

No comments:

Post a Comment