搛べ惕

Sunday, April 04, 2010

no idea!!

tadi kat assembly cg yati bagitau yang pra-sem akan diadakan pada 14 april 2010..iaitu hari rabu minggu depan..oh tidak!!!group aku 100% belum siap lagi..satu habuk pun xbuat lagi ni..bayangkan la kitorang kene siapkan dalam satu minggu je..da habis perah otak ni cari idea tau..ni aku tengah duk cari2 idea la ni dalam internet..da la sume orang harapkan aku..tapi yunie pn de tolong jugak..

somebody help me please....bagi la aku idea..mentor aku suruh group aku cari projek hands on je..biar la kreatif n menarik..now i have to perah otak aku ni..haha..nak wat camne..time je la..

No comments:

Post a Comment