搛べ惕

Sunday, April 11, 2010

no title

ntah..aku malas nak cite panjang2 la ari ni..aku penat giler la..dari pagi sampai malam..jadual ketat doi hari ahad..dengan kadet polisnye..tuisyen add math lagi..tapi ari ni aku tak pegi kawad..pegi lawan catur..haha..suke2..sebab aku menang satu..esk sampai ari rabu ade lagi..penat la aku..da la malam selase ngan rabu de kelas bahase jepun..tolong aku..waa..

esok plak ade pra-SEM..camne la presentation esok..harap2 okey je la kan..tak nak la kene blebe ngan cikgu banyak sangat..hehe..umm..aku just bagitau je la sikit2 pasal ari ni kat sekolah..minggu ni english week sekolah aku..so tadi ade la perasmian die kan..opening mantap jugak la..dengan koir yang bez la..kelakar jugak..pastu anas azmi nyanyi lagu pergi version english la..takkan melayu plak..kan english week..huhu..bez jugak kan..siap maen gitar g..tahun ni opening english week memang aku paling suke la..laen dari tahun2 lepas lorh..huhu..

thats all for today..aku kan da cakap aku malas kan..huhu

No comments:

Post a Comment