搛べ惕

Tuesday, April 13, 2010

nothing special

ape aku nak cite r pasal ari ni..takde idea nak cite la..sikit2 leh kot..huhu..story2 cket pasal semalam..de sorang classmate aku mase sekolah rendah mintak kapel ngan aku..aku macam ntahla..confused nak time ke tak..korang tau kan hati aku bukan untuk sesape selain orang tu..nantila aku fikir2kan habis-habisan..huhu..

tadi kat sekolah ade test math moden..aku menggelabah habis tau tak..yela..bab 3 aku ko sikit..bace pun tak sempat tadi..ntah bape aku dapat tak tau..ari ni aku sedih la..tak dapat tengok adam sangat ari ni..kat assembly tadi pun gitu je..sedih siot..tapi biar r..tengok gambar pun cukup la..haha..

tadi mase balik sekolah kan aku balik ngan zubaidah..cakap2 punye cakap sambil bawak beskal..handel basikal kitorang tersangkut same sendiri..memang mase tu tuhan je la tahu..dah la mase tu kat depan ade kete..nasib bek slow..kalau tak skunk aku ade kat hospital la agaknye..memang bahaya giler la tadi..terheret tengah jalan kitorang berdue ngan beskal2 skali..sape tak takut kan..fobia sekejap kitorang lepas tu..alhamdulillah la takde pape..pengajaran kot untuk kitorang..hehe..

tadi ade kelas bahase jepun kan..geram la..kenape la sensei ni tak datang ari ni..tak inform plak tu..rezak la..ari tu gitu gak..tapi ari sensei datang but batal..huhu..wat penat tau kitorang datang..tapi takpe la..kitorang gune mase tu nak lepak2..bukan senang auw...haha..duk cakap2 ngan izhar,fahmi,mamat tadi..bez gak..huhu..pegi depan kat pejabat de munzir ngan aizat kan..aku ingat leh r kan nak tengok henset munzir tapi tak berkesempatan la..haha..takpe la..takde rezeki..

umm..tu je la story aku..bosan kan story aku ari ni..NOTHING SPECIAL... da~

No comments:

Post a Comment