搛べ惕

Friday, April 02, 2010

sorang budak tu

ni bukan aku nak mengate ok..aku just kesian kat budak sorang ni..aku tak tau la kenape..seminggu ni die badmod je..temenung sorang2..kesian plak aku tengok die..dulu hepy je aku tengok..

aku bukanlah nak menyibuk pasal die..die kawan aku kan..aku nak tanye die pun tak berani la..semalam kawan aku ade nampak die..kawan aku cakap die macam nangis la..duk jalan sorang2..tak tau kenape..aku sedih la tengok die macam tu..

aku harap badmod die tak jejas pembelajaran die la..risau aku tengok la..everytime mesti menyendiri je..temenung la..hope problem die tu akan ok la secepatnye kalau boleh..

GOD WILLING...

No comments:

Post a Comment