搛べ惕

Wednesday, April 14, 2010

status : hati aku tetap untuk die..

tu status aku ari ni..aku da cube nak lupekan die..sebab aku macam menunggu yang tak pasti..memang seksa bile tunggu yang tak pasti jadi milik kite or tak..tapi biar la..aku sanggup la..aku tetap cube nak dapatkan die..usaha tangga kejayaan kan..huhu..

biarla orang nak cakap ape pun..ape yang aku tau..tu la..cam yang aku cakap..aku tak tau kenape aku susah sangat nak lupekan die..die terlalu istimewa bagi aku..sebab die bukan cam laki len yang penah aku jumpe..

kakak aku penah cakap nape la aku pilih die kan..maybe sebab rupe die akak aku cakap camtu..tapi bagi aku..rupe tu bukan penghalang tuk sume tu..cam orang cakap la..cinta itu buta..tak kenal sesape kan..tak kenal rupe, harta n wtv la..korang pun tau kan..

hmm..sape taknak kan impian jadi kenyataan..aku pun nak la..aku hope sangat2 la satu hari nanti aku dapat die..nak die sorang je..nak the 'B.F'!!

No comments:

Post a Comment