搛べ惕

Sunday, April 04, 2010

sunday

takde yang beznye ari ni..tapi yang bez ari ni budak busy body tu tak datang sekolah..takde la die nak kacau aku..aman hidup aku hari ni..kalau tak duk ngadap muke die yang tak brape hensem tu..huhu..

ari aku tak brape terserempak ngan adam la..so senyum die pun aku tak dapat la..eh..aku ni nape r suke sangat story pasal adam dalam blog aku ni??korang jangan fikir len ok..aku anggap die abang aku je..not more than that..die pun anggap aku macam adik die sendiri..ari ni mase pagi bile cg roslan bagirau yang budak form 4 ngan form 5 ade ceramah..happy giler la kitorang..haha..yela..tak payah belajar kan..bab2 ni memang kitorang happy..tapi bukan pe..bukan senang tau nak dapat dengar ceramah ni..coz orang yang bagi ceramah ni dari UM tau..kitorang belajar add math kejap ngan die..paham la jugak kan..duk jawab soalan cg pun same naik tau jawab..cg jaslin semangat sekali aku tengok..siap ajar kitorang pn..padahal die bukan ajar add math pn..hehe..

mase bio cg tak masuk..aku ngan rozie duk perah otak cari idea sem la..pening kepale gue..adoyai..sabar2..mase balik as usual pasti aku akan terserempak ngan adam..hehe..ntah kenape aku tengok 'budak2'  tu tengok aku semacam je bile adam senyum aku..huhu..ari ni aku saje je lalu jalan len mase balik..lepas dari rumah man bai tu..mule2 aku tak tau la sape kan..tengok2 adam naik moto skuter merah die tu la ngan kawan die..die duk tepi aku pastu siap pesan g suh bawak elok2..hehe..da second time auw die cakap camtu..suke aku..tak nyesal la aku lalu jalan tu ari ni..hehe..

No comments:

Post a Comment