搛べ惕

Thursday, April 29, 2010

thursday story

ari ni aku gaduh ngan kawan aku sendiri..aku memang bengang giler r..mende kecik macam tu nak besar2 kan..story die camni..mase tu kitorang tengah salin soalan yang de kat depan tu..die tak nampak..so die just copy pe yang aku tulis la..pastu tengah2 die tulis tu aku pegi alih muka surat buku aku tu yang sebelah punye..nak salin yang lain plak kan.. DIA: kejap.kejap..nak salin sikit g ni.. AKU: kejap g leh salin g kan..aku nak salin yang ni dulu la..mood aku pun skunk kurang baek kan..so tau2 je r..lepas dari tu..die pegi duduk depan sekali salin sendiri..aku tau die tengah marah kat aku..

mase nak balik kelas aku de la cakap ngan die..tapi die diam je..aku de jugak mintak maaf tapi die wat bodoh je..aku sabar la lagi kan..sebab aku tau mende tu pun de gak salah aku..lepas tu kan mase rehat..so, balik je dari koop aku makan2 dulu la..aku tak rehat ngan die ari ni..sebab aku tau kalau aku tegur die pun bukan die nak dengar..lepas habis makan tu aku cakap la ngan die kan..yela..aku nak mintak maaf kat die la..die pun cakap "STOP..AKU TAK NAK DENGAR PAPE PUN KAU CAKAP..STOP!" aku memang bengang giler r..orang nak baek2 cakap camtu..mende kecik gitu pun nak jadi besar..sakit ati btul r..aku just balas "SUKE ATI MU R"..

lepas dari tu aku bla pegi kelas sebelah..malas nak layan kerenah die tu..start dari lepas rehat sampai habis sekolah aku langsung tak tegur die..malas r ek..die ingat die sorang ke ade ego..aku pun ade la..aku memang sakit ati giler r..baek aku wat hal sendiri lagi bagus r..

story.story sikit pasal kawan aku dalam kelas aku..mira fatimah..da seminggu die tak datang sekolah..sebabnye die pegi kl lumpur*cg elias*..pastu tak tau bile die accident..aku dengar terkejut giler tau..tak sangke r..da la mase tu die tercampak kuar ikut tingkap..tak dapat nak banyak r camne jadi gitu..pastu masuk plak dalam longkang..nasib bek r die tak masuk icu..masuk wad biase je..nadia cite tadi orang sume da ingat die da takde..alih2 die idup lagi..adoyai..alhamdulillah la die tak teruk sangat..tapi luka kat badan tu banyak la jugak kan..aku harap die cepat sembuh r kan..cepat datang sekolah..lagipun exam da nak dekat ni.sedih plak aku dengar..

No comments:

Post a Comment