搛べ惕

Saturday, May 01, 2010

adamaya

sebut je adamaya..mesti sume tahu kan..pukul 6.30 mesti da tercongak depan tv nak tengok cite ni..tak sabar2 nak tengok..same la macam aku ni..kalau terlepas memang sedih giler la..ye la..nak tengok balik dalam tenet ni nak sign up takleh2..geram betul..ape yang tak kene ntah..*blebe la plak*..huhu..

skunk ni memang popular la..cite yang di adaptasi daripada IM NOT SINGLE..cume jalan cite beza sikit la..niat sebenar aku nak cakap pasal cite ni sebabnye episod skunk ni kan ramai yang tak puas ati..si maya ni la..tetibe berubah ati kan..dani la ni..jahat btul la..suke2 ati die je kan..padahal da tau orang tu isteri orang..nak menggatal plak..si maya ni plak tak penah nak hargai husband die tu..kalau aku dapat suami camtu memang tak lepas la..da la hensem, baek plak tu..penyabar je kan..sume pompuan nak camtu kan..hehe..

skunk ni aku tak sabar2 nak tunggu hari isnin..nak tengok cite adamaya la..biar sakit ati pun..hehe..btw..anak diorang comel la..kalau jadi anak diorang yg real pun memang sesuai je kan..

p/s : ADAMAYA

No comments:

Post a Comment