君と僕

Tuesday, May 18, 2010

cikgu roslina

 
aku kenal cg roslina sejak aku form 2 lagi..tu pun sebab cg jadi guru pengiring mase pegi karnival jepun 2 tahun lepas..aku ingat lagi mase tu..cg terpakse layan kerenah aku, farihin, fahmi n muhsin yang every time bising la..kadang2 gaduh..memang kecoh betul..tapi yang bestnye die banyak cite pasal sains la..ape lagi..lagipun cg roslina ni sebenarnye doktor perubatan..tapi tak tau la kenape cg nak jadi CIKGU je..huhu..

mase form 3 plak cg ajar aku sains..memang best la cg ngajar..kitorang sume enjoy je..kadang2 tu time ngajar cg bagi gula2..cg siap beli satu beg plastik besar gula2 auw..sayang cg..pastu time nak pekse je mesti cg bocorkan sume soalan la..so pandai2 la kitorang study balik..jangan jeles tau..hehe..de sekali tu kitorang terpakse tukar cg sains..memang sedih giler la mase tu..sebab kitorang just nak cg roslina ajar kitorang..satu kelas boikot taknak tukar cg..ganas kitorang mase tu..memang habis ngamuk r budak2 kelas aku..huhu..tapi last2 kitorang dapat cg roslina balik..satu kelas happy..banyak kenangan ngan cg.. :))

tahun ni mase form 4..aku still dapat cg roslina..cg ajar biology kelas kitorang..suke sangat dapat cg ni tau..yela..kitorang pun da kenal die dari tahun lepas..huhu..tahun ni banyak gak la cg badmod..sebab kitorang cam tak ambik serius ngan pe cg ajar..n kelas kitorang banyak jugak wat cg laen badmod..memang agak menyesal..huhu..memang salah kitorang pun kan..umm..skunk budak2 lower six da masuk..so, cg roslina kesayangan kitorang terpakse la tinggalkan kelas kitorang..memang agak sedih la..tapi nak wat camne..da tentu gitukan..kitorang time je..lagipun kitorang dapat cg yang ok jugak la..we will miss u CIKGU ROSLINA..U ARE ONE OF THE BEST TEACHER IN MY LIFE..LUV U SO MUCH..N HAPPY BELATED TEACHER DAY.. :))

No comments:

Post a Comment