搛べ惕

Monday, May 31, 2010

exam today

huhu..selamat hari ni just exam satu paper je..bio 3..boleh la..banyak yang jawab la..aku cume tinggal yang procedure n selebihnye la..tak tau nak jawab ape..lagipun aku tak study pun yang tu..belajar pun tak..hehe..ari ni.bez..duk lepak2 je lam kelas lepas habis exam..duk cakap macam2..ntah la..aku rase bile aku cakap suare aku kuat la..malu plak rase..dulu tak gitu pun..pelik betul..ntah nape..haha..

tadi mase fizik bincang2 sikit pasal mende yang kuar esok..tapi just bagi contoh je r..bukan tu yang kuar pun..haha..habis tu pagi bilik guru nak tengok markah fizik 1 aku..aku dapat 31/50..what??aku macam mimpi plak..aku tak caye la dapat tinggi gitu..padahal fizik aku memang ko r..nak wat camne..alhamdulillah la..aku aku sedih kawan2 aku yang len dapat rendah..takpe la..next exam struggle lagi..yeah! :))

No comments:

Post a Comment