搛べ惕

Friday, May 14, 2010

first time

tadi pukul 2.50 camtu la..someone kol me..da la no tu luar dari terengganu*public fon*..aku pun angkat la..
me: hello
dia: hello
me: hello..sape ni??
dia: wei nabila aku ni..
mamat mane pulak ni tepon aku..da la aku tak kenal die..dari mane pulak die tahu name aku..haha..
me: sape ni??
dia: mu teka r aku sape..
macam kenal je aku ngan suare ni..yeah..someone yang aku rindu sangat..best friend aku..tak pernah2 tepon aku..ingat plak die kan no aku ni..terharu plak rase..haha..cam bese la die ni..kalau contact aku ni mesti nak tanye something..bukan nak tanye aku ni pun..tepon aku just nak tanye cg afzarizam ngajar tak lagi kat aizek..tu je..huhu..

tapi ade la jugak die tanye pasal aku ni..tapi menyakitkan hati la..buruk2kan aku sokmo..eii..sabar je la..gurau kasar sokmo..haish..tapi tu la yang aku rindu dari die..hehehehe..lame tak text ngan die la..tunggu cuti ni la..hehe.. :)

No comments:

Post a Comment