搛べ惕

Thursday, May 27, 2010

kurang pelajaran

bukan nak cite pasal exam..bukan nak cite pasal pelajaran aku..yang tu sume tolak ke tepi la..ni nak cite pasal budak2 yang memang kurang ajar pelajaran..macam bagus sangat la tu..setakat mende kecik gitu pun nak jadi besar..melalak macam orang giler..macam hebat sangat..macam dunia ni kau punye..

da la cakap tempat macam tu..takde rase malu ke..orang laen yang tu orang laen yang lebih2..ape kes ni..sedap plak tu kau sound aku..berapi macam nak terbakar je..kau memang kan..nak cari pasal tak habis2..nak tunjuk sangat kau hebat kat situ..takde mase aku nak layan kau la..buat habis suare ngan air liur aku je..pastu wat buruk name aku je..dah la tu cakap mengarut..kau perasan ke aku yang perasan..hello..cermin diri dulu la..

cakap elok2 tak boleh ke..kan lagi bagus..malas aku nak layan la..care idup aku pun da cukup la..duk fikir pasal kau buat ape..takde pekdah pun..

No comments:

Post a Comment