搛べ惕

Saturday, May 15, 2010

lord of the leech//fabulous but ridiculous

sweet memory with miss zoe n all student 2 int 1 2008..korang kenangang aku yang paling bez sangat la..sayang korang sangat2..
LORD OF THE LEECH-name ni budak2 laki yang bagi..kepalenye din la..sebab mase ni zaman kegemilangan minyak lintah..haha
FABULOUS BUT RIDICULOUS-name ni budak pompuan yang bagi..
so miss zoe gabungankan jadilah camni..sebab duk berebut sangat nak pilih name..kan senang camni..huhu..
PAGE 2 AND 3
PAGE 4 AND 5
yang ni special untuk budak2 pompuan je..tengok pic pun sume budak2 pumpuan..dalam 8 pic kartun ni aku antara salah satunye..hehe..yang baju IL♥ tu aku la..hehe..     *credit for f.fana.. :))
PAGE 6 AND 7
PAGE 8
sedikit ucapan terakhir daripada miss zoe..rindu miss zoe sangat2..

korang tengok la ni..banyak ngan kartun leech kan..budak laki la tu..isk3..minat sangat..huhu..miss zoe ni sebenarnye cg english sementara kat sekolah kitorang..bertuah betul aku..hehe..bukan senag nak dapat tau..die pun baek..tiap kelas die mesti die wat game..skunk ni die da balik negara die ngan suami tercinta..huhu..LOVE N MISS U MRS ZOE.. :))

SWEET MEMORY 2 INTAN 1 2008

No comments:

Post a Comment