搛べ惕

Monday, May 24, 2010

third day exam

sori tak post untuk second day exam..tak penting pun sebenernye..haha..jawab bm ntah pape..isi maen hentam je,,boleh jawab aku jawab je..huhu..teruk2..haish..

ari ni exam bi ngan sejarah..bi memang sah2 hancur..esei yang kene wat 350 words tu ntah berape aku tulis pun tak tahu..pendek sangat la jugak..isi maen hentam je..adoyai..ok2..malas nak cite pasal exam..wat rezak je..huhu..aku sedih la ngan adam tu..tau tahu kenape..aku mesej tak balas2..kalau chat memang sah2 takkan balas..*sobsob*..takpela..biar la die camtu..mungkin die taknak aku ganggu die lagi wat mase ni..ok la..i give u time to forgive me for what i have done to u..ok!

dalam aku sedih2 ni..abg din*bukan KP* wat aku senyum balik..tak la sedih sangat aku ni..kirenye ade jugakla yang hiburkn hati aku ni kat sekolah..haha..nabilah galokss doh..haha..takde r..kawan2 je kan..bese r tu..bukannye aku tergedik sane sini kan..bile tembung tegur r kan..takkan nak wat bodo sombong plak..tu je la aku nak cite..papai~

No comments:

Post a Comment