搛べ惕

Thursday, June 03, 2010

had fun !

rajin aku pegi sekolah ari ni..haha..tu pun gara2 aku nak ambik kertas je..tak pegi ambik kan..tak pasal2 aku kene denda ngan cikgu tak siap pembetulan tu..taknak aku..tapi best jugak pe pegi sekolah ari ni..dapat gak tau result paper exam kan..duk kat umah aku tido gak kejenye..haha..kawan2 aku sume memang sah la tak datang kan..so tinggal budak2 pompuan asrama je yang tinggal..yunie, miera n aisha pun ade gak..haha..lepak2 ngan diorang je la kan..best pe lepak ngan diorang..sebab tu aku sayang kelas aku..4 int 2..hehe..

aku pun ade gak lepak ngan fahmi tu..tu pun sebab aku kene ajar die addmath mane yang tak paham..ajar die memang pening kepale r..satu2 kene terang..ade tu die plak yang terangkan untuk aku..ni mane anak murid mane cikgu ni..haha..takpe la..cikgu pun ade silapnye jugak kan..tak gitu?..si aizat comel tu pun ade jugak kat situ..duk bace komik..isk3..takde keje betul la..haha..td mse tunggu nak kuar sekolah..macam bese..aku jumpe adam la..aku tengok kat die..pastu die tengok kat aku sekali je..die senyum..aku senyum..tapi bile die senyum aku jadi sebakla..sedih sangat..die macam tak care aku g..takpela..aku sabar..

umm..tadi dalam kul 6 kot aku satu family, aku, ibu, abah n adik aku pegi basuh umah..nanti aku nak pndah umah bawah plak..penat sudah tinggal umah atas..haha..mule aku malas gak r nak basuh..tapi kan kene marah plak..so pegi jela..best jugak kan..tak dapat maen hujan..maen air sudah la..keje aku duk berus mende yang kotor je..sambil2 tu aku duk mesej ngan hanif..sampai kene blebe ngan mak aku..sebab aku tak wat silent..nset aku bunyi r..hehe..wat tak tau je..best sangat..esok nak angkat barang plak sikit..lambat lagi la aku nak balik kampung..waa..

mak aku tengah berus dinding tu ha !
budak kecik tengah isi air..padan muke kene wat keje..haha
da banjir..so ayah aku tolong bersih kan tu..
nampak air tu?? :D
rajin aku duk berus pintu ni..bukan lakonan semata-mata.. :p

No comments:

Post a Comment