搛べ惕

Wednesday, June 02, 2010

haha. :)

petang semalam pegi enjoy kejap..eh..takde la..pegi beli present sikit untuk kawan aku..birthday die da dekat..aku decide tahun ni nak bagi die..lagipun tau lepas mase birthday die baru aku ingat..lupe nak beli hadiah..haha..teruk betul la..aku pun ajakla kawan laki aku temankan aku..act, kawan aku tu laki..so aku pun mane la reti sangat nak pilih hadiah untuk laki ni..naek aku ajak die..takkan nk ajak ayah aku plak..mati la aku nanti..huhu..

ni la first time aku kuar ngan die..last aku cakap ngan die pun mase darjah 5..dalam 5 thun lepas tu..bukan 2 3 bulan lepas..takpe la..demi nak beli hadiah untuk kawan aku tu..hehe..bez gak jalan2 ngan die kan..duk lepak2 kat bangku kat keretapi hiasan tu..nasib baik takde orang nampak..huhu..aku jalan2 ngan ye orang tengok laen macam je..name pun jalan due orang..laki ngan pompuan lak tu..memang r orang tengok je..huhu..biarkan je la..hidup diorang kan..huhu..
 baru beli semalam..aku maen pilih je..

No comments:

Post a Comment