搛べ惕

Monday, June 07, 2010

memory 2010


at school

aku takde jawatan pape pun lam kadet polis ek..ahli biase je..tapi cikgu ajak aku..aku on je la..lagipun mase ni aku teman kawan aku..dapat gak wat kenangan..bukan senang ek !..hehe





4 intan 2..kelas aku tahun ni..ade muke lame..ade muke baru..aku sayang sangat kelas aku ni..budak2 lam kelas aku ni best2 belake la..we enjoy together..luv u all..













kelab bahasa jepun..da jadi ahli since form 2..tiap2 tahun muke ahli kelab BJ mesti same r..de gak r laen sket..kalau tengok yang budak2 same form ngan aku memang same la..tak ubah dari dulu g..hehe..sayang sangat nak tinggal..haha




No comments:

Post a Comment