搛べ惕

Tuesday, August 24, 2010

HaRi PeLiK SeDuNia

hahahahaha..gelak rase bila dengar hari pelik sedunia ni..memangla..mane penah ade hari macam ni dalam dunia..mulai tarikh 24.08.2010 aku anggap tarikh ni hari pelik sedunia..aku ngan kawan aku la reka hari ni..sebab ari ni kawan2 aku perangai pelik semacam je..tak macam bese..

sorang senyap giler..tak penah plak macam tu..sorang lagi panggil name aku kuat giler tapi bila nak cakap something ngan aku suare tak kuar..adoyai..ni ade lagi satu pelik..budak form 3 tetibe panggil aku mase aku tengah jalan2 ngan kawan2 aku..kalau dia tu budak form 5 munasabahla nak kacau aku..ni form 3..oh tidak! agak2la..nak kacau aku biarla tua dari aku walaupun aku tak layan pun kalau korang kacau..

dunia ni pun da macam2 mende pelik jadi..so tak pela kan aku nak wat hari pelik sedunia..tapi yang sambutnye aku ngan kawan aku je la..orang lain manela tau..HARI PELIK SEDUNIA !!

No comments:

Post a Comment