搛べ惕

Friday, January 28, 2011

Hidup Ini



Aku semalam macam orang separuh giler. tu lah pertama kali dalam hidup aku perangai mcam tu. entahlah. kalau tension:118: pun aku cuma sedih je.:face22: takpe lah. lupekan pasal tu. hari ni aku tak pegi kelas kimia pun sebab bangun lambat. sedih giler ni. padahal dah alarm:80:. haishhh. esok plak ade gotong royong kat sekolah. tak leh nak tengok orang senangla. penat tau. tapi takpe. minggu depan dapat cuti 4 hari. hehehehe.:face28:



Um. asal awal tahun mesti main chess. takde muka lain dah. muka ni jugak yang masuk. hehe. tahun lepas main takde rating pun. tahun ni ade. tapi kena bayarla. murah aje. hari tu main 2 round menang semua. seingat aku lah, sejarah rasenya aku menang dua dua round first day. :face2: tu pun sebab round 2 lawan aku takde. kata kawan aku dia pegi tuisyen. terima kasih ye bagi menang free. ala. diorang tu takpe. dah pandai. tapi yang lawan aku yang tak datang tu aku pernah main. aku menang. hehe. tu sebab queen :i: dia kena makan. maybe dia tak leh nak focus kalau takde queen tu. nanti ahad ngan isnin lawan plak. sambung ahad minggu depan sekali g. hopefully aku dapat pegi peringkat daerah. doakan aku ye.



esok lepas gotong-royong buat study group plak. fuhh ! exam ade seminggu lagi ni. maknanya cuti minggu depan kena study keras la. esok cikgu untuk study group cikgu roziana. cikgu baru aku. huahuahua. takde la. kawan aku tu. aku pun nanti cikgu jugak. untuk study group aku je. bukan betul betul. spm tak lepas lagi macam mana nak jadi cikgu. bukan macam zaman dulu dulu. umur macam aku ni dah boleh jadi cikgu. kena study rajin rajin. untuk aku jugak kan. bukan untuk orang lain. nak buat yang terbaik spm ni. yeah !


No comments:

Post a Comment