搛べ惕

Tuesday, January 04, 2011

happy new year!

lambatnye aku wish tahun baru untuk blog aku..takpela..baru berapa hari kan..tak sampai sebulan lagi..boleh kan??ummm...2010 da lepas..2011 dah mula..maknenya tahun ni aku nak SPM..macam tak caye je aku dah nak habis sekolah..nak kuar dari alam persekolahan..rase macam semalam je aku form 1..sekarang dah form 5..sekejap je kan..mase memang berlalu pantas..

SPM..dengar perkataan tu maknenye aku tak leh nak online sangat la..maybe untuk jumaat and sabtu aje la..tu pun kalau aku ni tak menggatal nak online time sekolah..tak tau lah boleh tahan ke tak..semalam first day sekolah..ade progaram plak untuk minggu ni..dulu penah sekali..program lebih kurang macam ni la..tapi kali ni tak campur..ikut form masing masing..tak la serabut sangat..form 5 dapat dalam surau..tempat best..bersyukur la..

sekolah arini penat jugak la..pagi tadi memang mengantuk giler la..rase nak tido je..lenguh kaki la..dapat baring memang best tadi..tapi tak leh..cikgu ade..tapi tido tetap tido..dapat la jugak lelap dalam 10 minit kot..tu pun kejap bangun kejap tido..tapi dah last last tak ngantuk dah..sebab nak rehat kot..muahahahahaha...

lepas rehat belajar cam bese..tapi teacher tak masuk..ramai cikgu busy la minggu ni..nak hantar kertas periksa spm..esok memang confirm dah cg takde..bosannye..takpe la..wat je la keje pe yang patut..

badanku sudah penat..choww dulu !

No comments:

Post a Comment