搛べ惕

Wednesday, January 19, 2011

my first time !

Ape yang ade dalam kotak ni??


:: A LOT OF PRESENT INSIDE ::


TADAAAAA!

necklace and couple ring

two watches

pinky shirt

black and white

one for me and one for him

pinky purse said : bear for street girl
*am i a street girl????
our couple ring
said : you are always in my heart
*credit to google

*abaikan notice
ini sume hadiah birthday aku..melampaui batas betul..orang lain dapat satu je tiap tiap tahun..tapi aku dapat 6..giler banyak..nak wat camne..orang dah nak bagi kan..tak kan nak tolak plak..perasaan something tak? jam, purse ngan baju warna pink..yes ! i love pink..memang agak terlebih sihat bila tengok barang warna pink..mesti pilih yang tu..tapi yang ni bukan aku yang suruh pilih warna pink..tapi mr aku yang pilih warna ni..credit for him..terima kasih banyak banyak sebab bagi sume hadiah ni..i heart u !

before i forget.................


my teddy bear from him..kepala bear ni tiga kali ganda daripada aku..
lebih besar dia tuan dia doh !
*dah 2 hari aku tak pegi sekolah..heeeeeee !

sedikit tambahan maklumat..klik!


2 comments:

  1. jelousnya....
    i pun nk jgk bear bsr mcm 2 tak prnh dpt pn..
    nk srh 'kura2' beli dia takde duit

    ReplyDelete