搛べ惕

Sunday, January 09, 2011

[ tak tau nak letak title ape. ]

Hari ni bangun lewat sikit pegi skolah..alarm kul 6.15, tapi bangun kul 6.35..ape punya anak dara la bangun lambat ni.. :p Ingatkan hari ni hujan..tapi tak..malas nak assembly sebenarnye..pemalas betul ! takpe la..da takdir kan..nak buat macam mana lagi..

Pagi tadi assembly memang rase tak sedap badan dah..berdiri pun rase macam terhuyung hayang..nasib baik tak jatuh..lepas tu rase muntah plak..nak pengsan pun ade mase tu..tapi oklah dapat tahan..then pegi ladies..rehat dalam tu kejap baru okay sikit..time aku pegi ladies pengetua aku nak berucap..aku balik dia da habis da..nasib baik..berdiri kejap je lepas tu..tak la berlarut sangat sakit aku ni..

Macam biasa lepas assembly sambung program pemantapan bla bla tu..ni yang last..best tapi penatla..yela..latihan beratur time assembly..nyanyi lagu lagi..3 buah lagu plak tu..bukan 3 kali je..lebih la..sakit tekak duk nyanyi..habis semangat tu nyanyi tadi..hkejap je program hari ni..dalam kul 10 lebih kot da dapat rehat..masuk kelas sambung novel Sutera Dalam Lukisan..best jugak novel tu..interesting !

lepas rehat ade refleksi pasal program pemantapan ni la..tengok video..pergh ! tengok gambar berbaris mase assembly lawa giler..nantila kalau ade aku post kat sini okay..

No comments:

Post a Comment