搛べ惕

Tuesday, January 25, 2011

yesss !

pagi pagi la aku tengok sorang cikgu aku ni tersenyum ceria aje. sensei sabirin. tengok aku pun pelik. :8: pastu tegur aku. aku senyum aje la. then cg bagitau yang keputusan periksa jepun da kuar. excited nak tau ni. :131: yesss :119: semua 6 orang yang ambik tu lulus. bagus la kan. takde yang failed takde jugak yang kecewa. walaupun ade yang lulus semata mata lulus, tetap ok la tu. dapat jugak sijil kan. nak sijil je ni. wat tambah koleksi ngan mata. hehehehe.

alhamdulillah la. berkat kerja keras sensei yang ajar kitorang dalam sehari lebih aje wat kitorang semua lulus. thanks to Allah and my sensei. tapi sekarang ni bahasa jepun ingat macam tu aje. ingat pun yang asas asas je. takpe la. kalau review balik ingat kot. impian nak pegi jepun tambah berkobar kobar ni. :face75: tengok icon :134: ingat kat cite totoro yang gemuk dan comel tu.:n:

No comments:

Post a Comment