搛べ惕

Thursday, February 10, 2011

kenapa aku jadi blur je tadi?

lawa basikal. dapat macam ni kan best.
tak payah susah susah nak suluh lampu.

exam ! exam ! exam ! Oh my Allah. tadi ade tiga paper. kimia paper 1 okay lagi sebab tak tahu boleh tembakkkk aje walaupun tak kena. objektif boleh la kan. biology paper 3 okay lagi. alhamdulillah soalan yang baik hati bagi senang walaupun ade jugak aku tinggal. hehehehe.
masuk paper lepas rehat. paper biology 2. kepala aku ni blur semacam aje. padahal bukak soalan dah tau jawab. sebab semalam baru wat latihan soalan macam tu jugak. tapi aku lupeeeeeee. cepat betul lah aku ni lupe. macam mana ni. aku pun skip soalan 1. bukak yang lain. adoi. blur jugak. tengok lagi bolehla jawab 1 2 soalan. yang lain pun macam tu. nasib baiklah yang esei senang sikit. alhamdulillah. dah puas jawab soalan tu *ade blur jugak* jawab soalan depan. main hentam aje. boleh jugak la jawab.

tapi tadi memang betul betul blur la. orang lain best je aku tengok duk jawab. tapi aku duk sedap sedap relax sebab tak tahu nak jawab pe. huhuhu. hari ahad exam add math. yeah ! dah tak sabar sabar nak jawab ni. hehehehe

No comments:

Post a Comment