搛べ惕

Saturday, February 12, 2011

My 1st GiveAway in 2011

terasa nak join contest la plak..
nak join klik sini.

Yang nak join, boleh baca syarat kat bawah nie..syarat dye senang je :
  1. Uolss hanya perlu buat entry bertajuk "My 1st GiveAway in 2011"
  2. Letak baner GA nie okai..letak taw dalam post entry dengan sidebaruolss..
  3. Tag 3 orang..make sure yang kena tag tu tau k..nak tag lebih 3 orang pown takpe..macih banyak2..
  4. Follow blog kita sebab senang kan nak tau pasal perkembangan dye..mane laa tau kalau tetibe je Fieza tutup awal GA nie..
  5. Sape2 pown boleh join..terbuka pada lelaki dan perempuan.

TARIKH TUTUP 26 FEBRUARI 2011
nak letak id nama ateynna

walaupun aku tak tau sesape nak tag. aku maen tag aje.
yang terkena tag..

harap-harap menang. tak menang cuba lagi. :)

No comments:

Post a Comment