搛べ惕

Tuesday, February 01, 2011

oh exam !




TOV dah dekat ni. tinggal empat hari lagi nak exam. persediaan aku? memang berterabur lagi. dalam otak ade sikit sikit aje maklumat bab fakta. aku ni memang lemah bab fakta fakta ni. terutama sejarah. naik menengah atas ni agak susah la sebab ade soalan esei. aku ni mane lah menat sejarah tu. kalau bab bab math ni aku memang suke. yang dah lupa aku boleh ingat balik. hahahaha. teruk aku kan kan.

Aku pun tak tahu macam mana nak suruh aku dapat A dalam sejarah. A- pun dah cukup asalkan dapat A. kena struggle lebih sikit lah ni. kawan kawan tolong aku dalam subjek ni. cakap bab jadual exam ni memang memeningkan kepala. bayangkan kimia, biologi ngan fizik dalam satu hari. tak kisahlah campur campur paper 1,2 atau 3. tapi tetap pening. nak baca dalam satu hari? kalau aku ni bijak takpe la jugak. tapi kalau 3 subjek ni aku KO sikit. nak cover ngan sejarah tu lagi. oh tidak ! i need someone to teach me 24 hours. ade sesape nak tolong?


Exam bermakna aku kena kurangkan online. lupakan it girl buat sementara. tumpukan tov nanti. doakan aku yang terbaik. harap harap semua dapat result yang terbaik wok.

pelangi itu indah. so result mesti macam pelangi. kalau orang tengok mesti senyum. :)

No comments:

Post a Comment