搛べ惕

Friday, February 18, 2011

saya nak give away from de'din

seorang sahabat blogger dah tag aku. terima kasih cik pelangi sebab dah tag cik 16 yep. ni second time aku join contest giveaway. agak teruja. hehe.


syarat-syarat memang mudah
1) Buatkan satu entri bertajuk 'Saya nak first Give away from De'din '
2)(Jangan lupa link blog De'din dalam entri tu)
3) listkan hadiahnya !
4) tag 3 blogger dan pastikan mereka mengetahuinya !
5) tinggalkan link Entri Giveaway dibawah entri ini
6 ) dan mention kan penaja tshirt tersebut iaitu :


HADIAHNYA ADALAH

first : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
second :Top up RM 10
third :Top up RM 5


hadiah pertama tshirt seperti ini.


HADIAH TSHIRT DI TAJA OLEH
------->
STRAWBEARU



untuk giveaway ni saya nak tag

--> atikah

nak join atau tak itu terserah kepada yang tuan badan.
nak join contest ni klik de'din

TARIKH TUTUP 28 FEBRUARI 2011
tarikh tutup dah dekat. cepat kepada yang nak join!!!


pesanan dari de'din
  • Hadiah utama sahaja akan meningkat sekali ganda jika penyertaan melebihi 50 !
  • Kali ni x payah follow sebab nak mudah kan anda semua,, tapi seeloknya follow lah untuk mendapatkan maklumat terkini tentang GA ini

2 comments:

  1. hehe...waarrgghh ! ade GA laa..walaupon atien x ditag..... atien nak join jugak...hahaha...

    ReplyDelete
  2. @a t i E n a b E r n !hehe..join cepat2..nanti kalau ade GA lain. sye tag atien okay..huhu

    ReplyDelete