搛べ惕

Tuesday, February 08, 2011

soalan tadi memang baik hati.

aku pun ada secret. muahahahahaha.


OMG. tadi exam sejarah. bukan paper 1 tapi paper 2. paper 1 hari tu dah aku jawab. boleh la. bukan main semangat giler aku study sejarah semalam. habis bersepah bilik aku macam tongkang pecah. tu baru kecik bilik aku. kalau besar agak agak macam mana lah. lebih dari tongkang pecah kot. hahahaha. semangat sangat duk study study tak sedar plak dah pukul 12. ingat awal lagi. tak terase plak dah lewat. huhu.

Tapi bila dah exam, adoi. soalan esei aku memang lemah. banyak yang aku tinggal jugak. jawab soalan ikut suke hati. nombor tak teratur. biar r. kalau cikgu nak aku lulus. cikgu tanda lah betul betul *jahat punye anak murid*. soalan struktur boleh la. tinggal sikit sikit aje. okay lah tu kan.

paham tak?

harap harap aku tak gagal la. tapi setakat ni aku tak pernah gagal lagi. alhamdulillah. cume nak peningkatan sikit. sikit pun jadilah kan. taknak dapat result yang takde pelangi.

sesape yang suke matematik klik ni.

No comments:

Post a Comment